Av sina tio år i branschen har Johan Josephsen hängt med oss på Woodlite i fem. Han är en del av logistikgruppen och han uppskattar att arbetet innebär mycket kontakt med både kunder och kollegor.

Hur skulle du beskriva dig själv med några få meningar?
– Den 8 maj 1994 föddes jag, frälsaren Johan. Jag är nog en ganska vanlig värmlänning, dock med en liten twist. Mina rötter finns i Danmark, så jeg kan godt lide wienerbröd og akvavit.

Hur kommer det sig att du började på Woodlite?
– Jag har varit i branschen i cirka tio år och för lite drygt fem år sedan kom jag i kontakt med Magnus Aurén och fick lov att komma in och kika, på nära håll, på vad Woodlite sysslar med. Det var efter det inga konstigheter att börja arbeta här.

Vad är roligast med ditt jobb?
– Det fina med Woodlite är att jag får vara mig själv. Samt kontakten med alla människor, kunder och kollegor. Kontorshunden Ruben är ju rätt trevlig också.

Vad händer i ditt arbete för tillfället?
– För tillfället så svarar jag på dessa frågorna. Utöver det tråcklar jag med massa saker. Vi i logistikgruppen provar för tillfället lite nya konstellationer för att kunna optimera flödet, till exempel.

När du inte jobbar – vad gör du då?
– På min fritid sker följande: jag njuter! Jag spelar musik och lyssnar på musik. Umgås med goda vänner och familj, tuggar snus, äter och dricker gott! Sportar även samt ser på sport. Är helt såld på hockey och motorsport.