Julianna Viðarsdottir jobbar på vår logistikavdelning sedan i våras, och är därmed en av de som är nyast på Woodlite. Vid sidan av jobbet har hon tusen järn i elden – minst!

Hur skulle du beskriva dig själv med några få meningar?
– Glad, nyfiken och vill lära mig allt om allt.

Hur kommer det sig att du började på Woodlite?
– Jag hade frilansat inom kultur, event och media i ett och ett halvt år med mycket kvällsarbete och var sugen på att ha några dagar med ”normala” arbetstider. En vän tipsade om Woodlite, så jag kom in och provjobbade några dagar och trivdes så bra att jag stannade kvar.

Vad är roligast med ditt jobb?
– Det är stor variation med båda mentala och fysiska utmaningar vilket jag uppskattar, dessutom är det väldigt trevliga kollegor.

Vad händer i ditt arbete för tillfället?
– Just nu kommer det in mycket nya lampor som ska hanteras samtidigt som det är hyrd utrustning som kommer in och ska ut.

När du inte jobbar – vad gör du då?
– När jag inte jobbar på Woodlite har jag fortfarande en del frilansprojekt som att föreläsa, jobba på Wermland Opera och försöka få ut föreställningen Behagad & L, som jag producerade i våras, på turné. Förutom det så läser jag mycket, har precis börjat en steppkurs, dansar lite lindy hop och är ute i skogen.