Fem frågor

Fredrik Erlandsson är vår ekonom och kallas av kollegorna ofta för “Kamrer´n”. När han inte är på jobbet älskar han äventyr av olika slag.

Hur skulle du beskriva dig själv med några få meningar?
– Östgöte från Norrköping som blev kvar i Värmland efter avslutade studier i början av 90-talet. Bor i Forshaga med fru och två numera vuxna barn. Drömmer om Skottland.

Hur kommer det sig att du började på Woodlite?
– Jag jobbade för 15 år sedan som redovisningskonsult och kom då för första gången i kontakt med Woodlites värld. Efter att ha haft ett annat jobb under ett antal år, fick jag för ett par år sedan en förfrågan om jag ville komma och jobba på Woodlite, vilket då passade mig perfekt.

Vad är roligast med ditt jobb?
– Siffrorna. Det är alltid skönt att få sitta ifred och inte bli störd på hela dagen. SKOJA! Det roligaste med jobbet är förstås alla möten med trevliga kollegor och kunder. Det är också riktigt kul att få vara en del av Woodlites positiva utveckling.

Vad händer i ditt arbete för tillfället?
– Just nu känner jag mig lite ensam eftersom kontorshunden Ruben har flyttat från kontoret och min kollega Emma ska få eget rum. När det gäller själva jobbet drar bokslutsarbetet nu igång på allvar då vårt affärsår slutar den 30 juni.

När du inte jobbar – vad gör du då?
– När jag inte jobbar umgås jag med min familj, tittar på formel 1, läser böcker, går på konserter, lyssnar på 80-talsmusik och åker till Skottland. Älskar äventyr, men det behöver inte alltid vara ett skotskt berg, ibland räcker det med en härlig utflykt till ett av fågeltornen vid Norra Hyn.