Magnus och Lian

Vår VD Magnus Jansson tillsammans med Lian Green-Brzezinska från Läkare Utan Gränser. Som en del av vårt fältpartnerskap så har Lian varit hos oss och berättat om organisationen kring LUG samt om sina erfarenheter av arbete i fält.

 

Vi på Woodlite tror på att hjälpa dem som behöver det mest. Ett sätt att göra det på är att vara fältpartner till Läkare Utan Gränser, som bistår människor i nöd världen över.

– Vi som har möjlighet att ge stöd till människor i utsatta situationer ska göra det. Alla är lika mycket värda och förtjänar en chans, säger VD Magnus Jansson.

Fältpartnerskapet innebär att vi skänker 100 000 kronor per år till Läkare Utan Gränser, för att bidra till deras viktiga arbete i att vara en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där det behövs mest. De hjälper människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.

Varje år utför omkring 3 200 internationella fältarbetare, tillsammans med cirka 32 000 lokalanställda, uppdrag för Läkare Utan Gränser i över 70 länder runt om i världen.

Om du vill veta mer om Läkare Utan Gränser eller om hur du också kan bidra, klicka här.