Under året som gått har Woodlite fått flera utmärkelser som alla fokuserar på företagets fina tillväxt, resultat och vilja att göra gott.

– Vår framgång vilar på en tydlig värdegrund, hög standard och människor som gör skillnad, säger Magnus Jansson, VD på Woodlite.

I våras fick företaget utmärkelsen Step Up Award av Effect Management. Nu under hösten har Woodlite blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri samt att Magnus Jansson har fått utmärkelsen Årets Manliga Stjärnskott i region Svealand på EY Entrepreneur Of The Year. Vad gäller den sistnämnda väntar Sverige-final i januari.

– Utmärkelserna är naturligtvis ett kvitto på att vi tänker rätt med vårt arbetssätt och att vi har hjärtat på rätta stället. Det ger självförtroende och motivation till att utvecklas ännu mer, säger Magnus Jansson.

De senaste tio åren har Woodlite gått från att vara en lokal aktör till att bli en spelare på den internationella marknaden. Idag levereras lampor och ljusteknik med tillhörande infrastruktur till stora tv-produktioner, konserter och events i närmare 20 länder världen över.

Fakta

Step Up Award
Step Up Award delas ut av Effect Management. Priset tar hänsyn till tillväxt och resultat, men fokuserar lika mycket på en framgångsrik företagsutveckling i kombination med att göra gott – både i det lilla och i det stora.

Di Gasell
Syftet med Di Gasell är att stödja och uppmuntra svenskt näringsliv och företagare som vågar satsa för att växa.

EY Entrepreneur Of The Year
Syftet med utmärkelsen är att synliggöra entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap. Utmärkelsen ska även inspirera morgondagens entreprenörer.