Upplysningstider på LLB-mässan

Gänget på Woodlite vill träffa alla sina kunder och leverantörer på en gång. Den som vill ha ett ansikte på alla de engagerade personer som skickar tanken om en säker och kortare arbetsdag förpackad i lådor över Sverige och ut i Europa har chansen 10 till 12 maj.  På årets LLB-mässa har Woodlite tre montrar. En för begagnat, en för teater och Stockholmskontoret och en för Woodlite som helhet.

I år vill vi visa upp vårt engagemang och våra idéer fullt ut, säger Magnus Jansson, vd Woodlite.

Han beskriver det lite grann som Kalle Ankas julhälsning ”Från oss alla till er alla”. Under de tre dagarna på Stockholmsmässan kommer Ashley, Jonas, Anna eller någon av de andra 15 på Woodlite att vara på plats.

Vi som är i branschen är som kommunicerande kärl, vi hör ihop och jag tycker att ett stort och tydligt deltagande är bra för alla oss som jobbar med ljud och ljus på olika sätt, säger Magnus engagerat.

På Woodlite är diskussionen om hur alla bidrar till att leverera en enkel, säker och kortare dag på jobbet för de som öppnar hyrorna ständigt igång. Responsen tillbaka från kunderna har gett Woodlitearna ökat självförtroende. På mässan hoppas de på spännande diskussioner och att få och dela nya idéer med kunder och leverantörer.

Vår vision är att vi vill vara med och förändra branschen ur flera perspektiv. Det handlar om mycket mer än rätt lampa, säger Magnus Jansson.

Hur den idén omsätts i praktik märks i vardagsarbetet på Woodlite. För Anna Edholm blir idén tydlig i hur hyrorna packas med prydliga kablar och logik i packlistor. Maria Wicknertz jobbar med hur känslan en ljussättare vill åstadkomma översätts i en rigg och för Magnus handlar det om tro. Tro på att göra gott och en övertygelse om att öppenhet för förändringar skapar en bättre dag på jobbet, oavsett sammanhang. För Woodliterna börjar det i mötet, förmedlas i hyrorna och slår ut i full blom när ljusen tänds.

Vill du möta Woodlite och diskutera upplysning och hur branschen kan förändras är du välkommen till montrarna B 03:01, 07:10 eller 17:31 på Stockholmsmässan 10 till 12 Maj.