Gänget
Idag sträcker vi lite extra på oss och gläds åt nomineringen till Step Up Award, som avgörs på 100o Karlstad den 16 mars.

Priset Step Up Award delas ut av Effect Management, och vem det blir som får det avgörs under näringslivsevenemanget 100o Karlstad den 16 mars.

– Alla vi på Woodlite känner stor glädje och stolthet över nomineringen – samtidigt som det är lite nervkittlande. Det är en få förunnad förmån att få facilitera framgång, trofast grundat i ett gediget tankegods om det goda företagandet, säger vår VD Magnus Jansson.

Priset tilldelas ett företag som utvecklas systematiskt och framgångsrikt för att möta framtida utmaningar och möjligheter, samt direkt eller indirekt bidrar till att stärka Värmland som affärsregion. Företaget ska även ha en uthållig lönsamhet, arbeta med hållbarhetsfrågor samt följa etiska riktlinjer.

Nomineringen för Woodlite lyder:

”Sedan start 1995 har företaget utvecklats med höga ambitioner, stort hjärta och varm själ. De präglas av en stark och varm företagskultur som genomsyrar relationerna i kund-, leverantörsgränssnittet samt det omgivande samhället.

Företaget hyr ut lampor och ljusteknik till stora tv-produktioner, konserter och events över hela världen. De präglas av höga ambitioner, stort hjärta och varm själ.  De har en vilja att vara betydande och göra skillnad. Medmänsklighet är det som driver dem att göra gott och generöst stödja och hjälpa de som lever i en utsatt situation.

Dessutom har de med detta som grundtro på gott företagande mer än fördubblat sin omsättning under de senaste fem åren – med både imponerande –  och ökade – vinstmarginaler”.

 

Läs mer genom att klicka på länkarna nedan:

Step Up Award
100o Karlstad