Magnus Jansson

– Det är vårt sociala ansvar att göra gott för människor som inte har egna möjligheter, säger Magnus Jansson, VD på Woodlite.

Woodlite är fältpartner till Läkare Utan Gränser globalt och stöttar Röda Korset samt RIA Hela Människan lokalt i Värmland.

Vi hyr ut lampor och ljusteknik med tillhörande infrastruktur till olika TV-produktioner, konserter, events med mera – både inom Sverige och till närmare 20 andra länder världen över. Magnus menar att det måste finnas en medvetenhet om att vi verkar i en kontext både i ett mindre och i ett större perspektiv, och att vi själva på många sätt lever ett privilegierat liv.

– Utgångspunkten för organisationerna vi stöttar är att alla människor är lika mycket värda och att de som lever i en utsatt situation förtjänar stöd. Likabehandling ska vara en självklarhet, fortsätter Magnus.

Medmänsklighet är det som driver oss på Woodlite att göra gott. Vi hoppas på att vårt engagemang påverkar leverantörer, kunder och vänner att göra samma sak.

– Vi hoppas att fler med oss vill driva utvecklingen mot en långsiktigt hållbar värld. När vi gör gott mår vi också gott! avslutar Magnus.